Значи да се разбереме. Парите не се …

pari-nasmevka

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Pari-Nasmevka.jpg?fit=480%2C318https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Pari-Nasmevka.jpg?resize=100%2C70AleksandarХуморХуморЗначи да се разбереме. Парите не се ...  Смеј се секој ден
loading...