Овој исти Перица или Мали Џокица! Кај го нашле секоја чест! Жабари за хумор ги бива! Се согласвате?

Бај д уеј и филмот така се вика – Пиерино контро тути – или по нашки Перица против сите!

Еве го и трејлерот

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Perica1.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Perica1.jpg?resize=105%2C70AleksandarФилмТрејлер,ФилмОвој исти Перица или Мали Џокица! Кај го нашле секоја чест! Жабари за хумор ги бива! Се согласвате? Бај д уеј и филмот така се вика - Пиерино контро тути - или по нашки Перица против сите! https://www.youtube.com/watch?v=kgX4FJnJ-LA Еве го и трејлерот https://www.youtube.com/watch?v=aLkBbqyZqhMСмеј се секој ден
loading...