Влегол Перо во кинеска продавница, измеркал некоја типка кај козметиката, па застанал да пробува очила за сонце. Дошол продавачот и го прашал:
– Што велите за едни навистина специјални очила?
Му ги тутнал во раце, па Перо немајќи што да прави, ги пробал. Ја погледнал девојката и ја видел гола, како од мајка родена. Ги тргнал – девојката облечена. Повторно ги ставил – девојката повторно гола. Воодушевен, „лупнал“ илјадарка и побрзал накај дома, при тоа гледајќи голи жени насекаде околу себе.
Влегол Перо дома и викнал уште од вратата:
– Маро, нема да веруваш што сум купил!
Само што го изговорил тоа, ги видел Мара и неговиот другар Блажо голи на креветот. Ги тргнал очилата – тие повторно голи. Ги ставил повторно на лице – тие повторно голи. Се изнервирал Перо, ги фрлил очилата и викнал:
– Ебати кинеското ѓубре! Одма се расипаа!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/111-2.jpg?fit=359%2C200https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/111-2.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицВлегол Перо во кинеска продавница, измеркал некоја типка кај козметиката, па застанал да пробува очила за сонце. Дошол продавачот и го прашал: - Што велите за едни навистина специјални очила? Му ги тутнал во раце, па Перо немајќи што да прави, ги пробал. Ја погледнал девојката и ја видел гола, како...Смеј се секој ден
loading...