Перо и јајцата (Виц)

-Пероооо дојди да го направиме тоа во кујната!
-Зошто таму, миличка?
-Ставив јајца да се варат, и треба да почекам 3 минути…..

Pero-jajca-Vic

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Pero-jajca-Vic.jpg?fit=500%2C588https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Pero-jajca-Vic.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморВицПеро и јајцата (Виц) -Пероооо дојди да го направиме тоа во кујната! -Зошто таму, миличка? -Ставив јајца да се варат, и треба да почекам 3 минути.....Смеј се секој ден
loading...