Перса, Мара и Оралниот Секс (Виц)

— Леле Персо, да знаиш виа денешните млади шо прават!
— Шо прават мори Маро?
— Ами, орален секс!
— Шо е тоа такво, ма?
— Мори, лижат кај шо мочаат!
— А капакот го дигат ли?

Зготвено од Горан!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Баби-Виц.jpeg?fit=960%2C676https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Баби-Виц.jpeg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицПерса, Мара и Оралниот Секс (Виц) --- Леле Персо, да знаиш виа денешните млади шо прават! --- Шо прават мори Маро? --- Ами, орален секс! --- Шо е тоа такво, ма? --- Мори, лижат кај шо мочаат! --- А капакот го дигат ли? Зготвено од Горан!Смеј се секој ден
loading...