Култна сцена од филмот … Вие продолжете …

Лазар Ристовски во Акција! Ваква глава само Галичанец може да удри и евентуално Босанец! Се согласвате?

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Petar-Popara-Crni.jpg?fit=1024%2C576https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Petar-Popara-Crni.jpg?resize=105%2C70AleksandarФилмФилмКултна сцена од филмот ... Вие продолжете ... Лазар Ристовски во Акција! Ваква глава само Галичанец може да удри и евентуално Босанец! Се согласвате?   https://www.youtube.com/watch?v=6YXi8rHegqs&feature=shareСмеј се секој ден
loading...