И што велите кој ќе биде победникот во оваа оргинална борба?

Питбул против Волк! Видео!https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Pitbul-Volk.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Pitbul-Volk.jpg?resize=105%2C70AleksandarАнималсАнималсИ што велите кој ќе биде победникот во оваа оргинална борба? https://www.youtube.com/watch?v=Ebm1snbvk5oСмеј се секој ден
loading...