Каква храброст. Питбулот сам им се пушти на три огромни диви свињи!

Што се случи потоа?

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Pitbul-divasvinja.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Pitbul-divasvinja.jpg?resize=105%2C70AleksandarАнималсАнималсКаква храброст. Питбулот сам им се пушти на три огромни диви свињи! Што се случи потоа? https://www.youtube.com/watch?v=xHgtdkMrojAСмеј се секој ден
loading...