plavusa

Плавуша оди на кафе. Порачува нормално кафе. Келнерката и го носи, a оваа му вика:
– Извини ама ова кафе мириса на пенис…
Келнерката го зема кафето, му го носи на шанкерот и му вика:
– Гостинката рече дека кафето мириса на пенис…
Шанкерот го мириснал кафето и рекол:
– Кажи и да пие со другата рака…

Зготвено од Горан!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/plavusa.jpg?fit=1024%2C640https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/plavusa.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицПлавуша оди на кафе. Порачува нормално кафе. Келнерката и го носи, a оваа му вика: - Извини ама ова кафе мириса на пенис… Келнерката го зема кафето, му го носи на шанкерот и му вика: - Гостинката рече дека кафето мириса на пенис… Шанкерот го мириснал кафето и рекол: - Кажи и да пие...Смеј се секој ден
loading...