Абе копуци бели кај нас кога поглавицата не чини, ние го …

poglavica-demokratija

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Poglavica-Demokratija.jpg?fit=480%2C401https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Poglavica-Demokratija.jpg?resize=100%2C70AleksandarХуморХуморАбе копуци бели кај нас кога поглавицата не чини, ние го ...  Смеј се секој ден
loading...