Силниот ветар може да им направи многу проблеми на пилотите. Дали овојпат пилотите ќе бидат појаки од силниот ветар?

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Avion-vetar-poletuvanje.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Avion-vetar-poletuvanje.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалАвиони,РеалСилниот ветар може да им направи многу проблеми на пилотите. Дали овојпат пилотите ќе бидат појаки од силниот ветар? https://www.youtube.com/watch?v=fKzD3lKB6Y0Смеј се секој ден
loading...