Директно па у фаца им го плесна. Вели најголеми лопови се банкарите потпомогнати од одредени политичари. Многу интересен говор. Погледнете! Кратко е онли ту минитс.

 

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Politicar.jpg?fit=300%2C168https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Politicar.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеалДиректно па у фаца им го плесна. Вели најголеми лопови се банкарите потпомогнати од одредени политичари. Многу интересен говор. Погледнете! Кратко е онли ту минитс. https://www.youtube.com/watch?v=NeJpQQt_b8c  Смеј се секој ден
loading...