Убава плажа, гостопримиливи домаќини и ќе помислите дека се наоѓате на Јадранот а не во Грција! Како и да е ако веќе одите во Грчка отидете барем на еден ден може да ве бендиса.

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Polychrono.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Polychrono.jpg?resize=100%2C70AleksandarТипсТипсУбава плажа, гостопримиливи домаќини и ќе помислите дека се наоѓате на Јадранот а не во Грција! Како и да е ако веќе одите во Грчка отидете барем на еден ден може да ве бендиса. https://www.youtube.com/watch?v=GrXPBHQ1RgIСмеј се секој ден
loading...