На помош му дојде најдобриот центар што некогаш играл во НБА …

ПОлицаец-Шекил

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/ПОлицаец-Шекил.jpg?fit=1024%2C683https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/ПОлицаец-Шекил.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортКошаркаНа помош му дојде најдобриот центар што некогаш играл во НБА ... https://www.youtube.com/watch?v=el4qyJFJmbIСмеј се секој ден
loading...