policaec

Шефот изнервиран дека неговите полицајци се глупави им вика:
– Сакам утре сите да ми кажете што е тоа логика!
И иде еден цајкан дома, мисли мисли, па ја прашува жена му.
– Абе жено, што е тоа логика?
– Епа вака сега… ти имаш аквариум така?
– Да
– Епа тоа значи дека сакаш риби, така?
– Да, да.
– Сакаш риби значи сакаш женски. Сакаш женски значи не си педер! Тоа е логика свати?
И иде следниот ден цајканот кај шефот и му вика
– Шефе знам што е логика!
– Е ај кажи.
– Ти имаш аквариум дома?
– Не.
– Епа педер си!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/pOLICAEC.jpg?fit=388%2C330https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/pOLICAEC.jpg?resize=100%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицШефот изнервиран дека неговите полицајци се глупави им вика: – Сакам утре сите да ми кажете што е тоа логика! И иде еден цајкан дома, мисли мисли, па ја прашува жена му. – Абе жено, што е тоа логика? – Епа вака сега… ти имаш аквариум така? – Да – Епа тоа значи дека сакаш...Смеј се секој ден
loading...