Какво дете? Каков карактер? Погледнете како детенцето се спротивстави кога полицајците пробаа да ја затворат тезгата на неговите родители. На воодушевување на сите присутни ова детенце земајќи цевка во рацете се размавта и не им дозволуваше да …

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Бестрашно-дете.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Бестрашно-дете.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалТепачкаКакво дете? Каков карактер? Погледнете како детенцето се спротивстави кога полицајците пробаа да ја затворат тезгата на неговите родители. На воодушевување на сите присутни ова детенце земајќи цевка во рацете се размавта и не им дозволуваше да ... https://www.youtube.com/watch?v=842Ie1uYsiMСмеј се секој ден
loading...