Од кога го искусивме капитализмов му доаѓа како алмоуст пр’фект општество!

Шо велите?

SFRJ

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/SFRJ.jpg?fit=738%2C722https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/SFRJ.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалСФРЈОд кога го искусивме капитализмов му доаѓа како алмоуст пр'фект општество! Шо велите?Смеј се секој ден
loading...