Млад човек, способен. Гледа што се случува во Хрватска и во светот и убаво им го плесна у фаца. Многу добар говор! Секоја Чест!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ivan-Pernar-Nato-EU.jpg?fit=1024%2C576https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ivan-Pernar-Nato-EU.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалРеал,СФРЈМлад човек, способен. Гледа што се случува во Хрватска и во светот и убаво им го плесна у фаца. Многу добар говор! Секоја Чест! https://www.youtube.com/watch?v=DJFiXELlissСмеј се секој ден
loading...