Синот го прашува таткото:
– Вистина ли е дека во некои области на Африка мажот не ја познава жената сè додека не ја ожени?
Таткото:
– Така ти е тоа, сине мој, во сите земји.

Зготвено од Горан!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Тат-Хомер.jpg?fit=200%2C149https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Тат-Хомер.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицСинот го прашува таткото: - Вистина ли е дека во некои области на Африка мажот не ја познава жената сè додека не ја ожени? Таткото: - Така ти е тоа, сине мој, во сите земји. Зготвено од Горан!Смеј се секој ден
loading...