final_exam

Прашање за екстерно:
Автобус се движи со брзина од 83km/h кон исток, ветерот дува кон југозапад со брзина од 45km/h, во автобусот има 45 патници. Колку заби има шоферот?

Зготвено од Горан!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/final_exam.jpg?fit=500%2C357https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/final_exam.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицПрашање за екстерно: Автобус се движи со брзина од 83km/h кон исток, ветерот дува кон југозапад со брзина од 45km/h, во автобусот има 45 патници. Колку заби има шоферот? Зготвено од Горан!Смеј се секој ден
loading...