Да се потсетиме на спектакуларното забивање на Мајкл Џордан!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Majkl-Dzordan-Zabivanje.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Majkl-Dzordan-Zabivanje.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортКошаркаДа се потсетиме на спектакуларното забивање на Мајкл Џордан! https://www.youtube.com/watch?v=5UxVHmh-thYСмеј се секој ден
loading...