girls-nurses

Млад човек отишол да испитува сперма во здравствена лабораторија. Прекрасна медицинска сестра учтиво го поканила во кабинетот, му дала една чашка, порно списание и му рекла да ги донесе резултати во соседната соба откако ќе биде готов. Мажот се фатил за… се подзапотил, некако завршил работа и конечно среќен влегува со чашка во рака во соседната соба. Медицинската сестра орално задоволува друг пациент.
Револтиран од нееднаквоста, човекот рекол:
– Ахааааа, значи имало и друг начин, ааааааа??
А сестрата љубезно му одговорила:
– Господине, човекот се на приватно, а Вие сте преку фондот за здравство.

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Sestra-Privatno.jpg?fit=650%2C453https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Sestra-Privatno.jpg?resize=105%2C70ЧорбаВицовиХуморVicovi,ВицМлад човек отишол да испитува сперма во здравствена лабораторија. Прекрасна медицинска сестра учтиво го поканила во кабинетот, му дала една чашка, порно списание и му рекла да ги донесе резултати во соседната соба откако ќе биде готов. Мажот се фатил за… се подзапотил, некако завршил работа и конечно среќен...Смеј се секој ден
loading...