Нема долгови, бомби, затвори, сиромаштија, бездомници, загадување и ние се осмелуваме да ги наречеме нив примитивни.

Ние сме примитивни, тие арни си се! Во најмала рака десет пати поарни од нас! Шо велите?

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Pleminja.jpg?fit=1024%2C576https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Pleminja.jpg?resize=105%2C70AleksandarЕтноЕтноНема долгови, бомби, затвори, сиромаштија, бездомници, загадување и ние се осмелуваме да ги наречеме нив примитивни. Ние сме примитивни, тие арни си се! Во најмала рака десет пати поарни од нас! Шо велите? https://www.youtube.com/watch?v=hSGMQv1V6SoСмеј се секој ден
loading...