Фантастиш! Блазе си им на децава! Со ваква професорка Руски за една недела ќе научиме!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Rusinka-Profesorka.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Rusinka-Profesorka.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалРусијаФантастиш! Блазе си им на децава! Со ваква професорка Руски за една недела ќе научиме! https://www.youtube.com/watch?v=Abrf8nK6Y8EСмеј се секој ден
loading...