Рајка како што ја викаше Георгиев Владо повторно во елемент. Им го направи денот на присутните младиќи во студиото и покрај малите екрани!

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Дара-Бубамара.jpg?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Дара-Бубамара.jpg?resize=105%2C70AleksandarМузикаМузикаРајка како што ја викаше Георгиев Владо повторно во елемент. Им го направи денот на присутните младиќи во студиото и покрај малите екрани! https://www.dailymotion.com/video/x4jidt3_dara-bubamara-delete_musicСмеј се секој ден
loading...