На форумот на Серускиот Народен Фронт во Ставропол, Путин изјавил дека “сеуште ја чува книшката од КП на СССР, а кодексот на изградба на Комунизмот многу го потсетува на Библијата”.

“Ми се допаѓале и сеуште ми се допаѓаат сите комунистички и социјалистички идеии. Во нивните кодекси кои се превземени од библијата се идеите за рамноправност, братство, среќа”!

Путин-Комунизам

Браво бе Чичко Путин ти си еден и единствен. Некако му доаѓа како посовремна варијанта на Јосип Броз Тито! Се согласвате?

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Путин-Морнар.jpg?fit=998%2C749https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Путин-Морнар.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалПутин,РусијаНа форумот на Серускиот Народен Фронт во Ставропол, Путин изјавил дека 'сеуште ја чува книшката од КП на СССР, а кодексот на изградба на Комунизмот многу го потсетува на Библијата'. 'Ми се допаѓале и сеуште ми се допаѓаат сите комунистички и социјалистички идеии. Во нивните кодекси кои се превземени од...Смеј се секој ден
loading...