Леле како го изработи како мало дете!

Шо така сам со ташничето?

Преведувачите едвај се воздржаа да не се изнасмеат!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Putin-sega-Keri.jpg?fit=1024%2C584https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Putin-sega-Keri.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалПутин,РусијаЛеле како го изработи како мало дете! Шо така сам со ташничето? Преведувачите едвај се воздржаа да не се изнасмеат! https://www.youtube.com/watch?v=e6XjqvlbDfgСмеј се секој ден
loading...