Кратко интервју на Чичко Путин за основните разлики меѓу Русија и Америка! Истотака зборува и за оние не така убави делови од Американската историја кои за жал …

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Putin-intervju.jpg?fit=480%2C360https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Putin-intervju.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалПутин,РусијаКратко интервју на Чичко Путин за основните разлики меѓу Русија и Америка! Истотака зборува и за оние не така убави делови од Американската историја кои за жал ... https://www.youtube.com/watch?v=qMEU06MtML8Смеј се секој ден
loading...