– Јас ја завршив главната работа – оди сега ти отстрани ги оние што останаа, а башка ти нив ги созададе нели?!

Шах-Мат им напраи на Америте!

Абе нема зафрканција со ова чоече све у фаца!Putin-Pozdravuva

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Putin-Pozdravuva.jpg?fit=750%2C654https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Putin-Pozdravuva.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалПутин,Русија- Јас ја завршив главната работа - оди сега ти отстрани ги оние што останаа, а башка ти нив ги созададе нели?! Шах-Мат им напраи на Америте! Абе нема зафрканција со ова чоече све у фаца!  Смеј се секој ден
loading...