Малку се менуваат работи! Во полза на најдобриот претседател во светот!

Putin-Erdogan-Obama

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Putin-Erdogan-Obama.jpg?fit=750%2C679https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Putin-Erdogan-Obama.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалПутин,Реал,Русија  Малку се менуваат работи! Во полза на најдобриот претседател во светот!  Смеј се секој ден
loading...