Трпана помина пред нив и моментот беше овековечен …

Како Пријатељ и Гидра се овде! Шо велите! Хахахаха! Абе мушки сите сме исти претседатели на држави или не, немет врска памето …

Putin-Lukasenko

 

 

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Putin-Lukasenko.jpg?fit=318%2C544https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Putin-Lukasenko.jpg?resize=105%2C70AleksandarХуморРусијаТрпана помина пред нив и моментот беше овековечен ... Како Пријатељ и Гидра се овде! Шо велите! Хахахаха! Абе мушки сите сме исти претседатели на држави или не, немет врска памето ...    Смеј се секој ден
loading...