Манекенки облечени како невеста му се нафрлија на најпопуларниот политичар и не сакаа да го пуштат додека не се изнасликаа со него. Впрочем погледнете!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Putin-Manekenki-Nevesti-Moskva.jpg?fit=640%2C480https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Putin-Manekenki-Nevesti-Moskva.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалПутин,Реал,РусијаМанекенки облечени како невеста му се нафрлија на најпопуларниот политичар и не сакаа да го пуштат додека не се изнасликаа со него. Впрочем погледнете! https://www.youtube.com/watch?v=RjxB0cerulMСмеј се секој ден
loading...