И поради тоа целата наша генерација …

Rade-Serbedzija-Tito

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Rade-Serbedzija-Tito.jpg?fit=1024%2C671https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Rade-Serbedzija-Tito.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалСФРЈ,ТитоИ поради тоа целата наша генерација ...Смеј се секој ден
loading...