Со стара школа зафрканција нема! Секоја чест за таткото. Ова е голема лекција за синот но дали шнукиво ќе ја научи лекцијата?

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Tatko-vs.plejstejsn.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Tatko-vs.plejstejsn.jpg?resize=105%2C70AleksandarАвтоРеалСо стара школа зафрканција нема! Секоја чест за таткото. Ова е голема лекција за синот но дали шнукиво ќе ја научи лекцијата? https://www.youtube.com/watch?v=NQwTJMOqYaEСмеј се секој ден
loading...