Сакавте да го ушите социјализмот – пливајте сега во гомната!

Ова е реплика од еден југословенски филм а кој е тој филм ќе ни кажете вие?

Рамбо-Амадеус

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Рамбо-Амадеус.jpg?fit=480%2C421https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Рамбо-Амадеус.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРеал,СФРЈСакавте да го ушите социјализмот - пливајте сега во гомната! Ова е реплика од еден југословенски филм а кој е тој филм ќе ни кажете вие?Смеј се секој ден
loading...