Дали конечно ќе му се насмее среќата на овој голем стручњак на стари години да освои едно првенство.

Најблиску до титула беше со Фиоерентина во времето на Батистута ама тогаш не успеа. Но ете можеби оваа година со апсолутниот аутсајдер Лестер конечно ќе …

 

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-284.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-284.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортФудбалДали конечно ќе му се насмее среќата на овој голем стручњак на стари години да освои едно првенство. Најблиску до титула беше со Фиоерентина во времето на Батистута ама тогаш не успеа. Но ете можеби оваа година со апсолутниот аутсајдер Лестер конечно ќе ... https://www.youtube.com/watch?v=PMN_8-S3UHU    Смеј се секој ден
loading...