Извонредна сцена од филмот “Во Кина јадат кучиња”, каде српски мафијаши влегуваат во кујната од ресторанот барајќи го Вук и двајцата кутри норвешки готвачи се на маки и …

 

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Во-Кина.png?fit=480%2C360https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Во-Кина.png?resize=105%2C70AleksandarФилмФилмИзвонредна сцена од филмот 'Во Кина јадат кучиња', каде српски мафијаши влегуваат во кујната од ресторанот барајќи го Вук и двајцата кутри норвешки готвачи се на маки и ... https://www.youtube.com/watch?v=BuWsiS7kujs  Смеј се секој ден
loading...