Еден, два, три! Орук! Ај на рамо и носи! Што знаат Азијци шо се две куќи, стави на грб и носи! Шегата на страна Секоја Чест за луѓево. Извонредна хармонија и синхронизација на баткиве. Џоа Мравки се!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Lugje-nosat-kuka.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Lugje-nosat-kuka.jpg?resize=105%2C70AleksandarТехноТехноЕден, два, три! Орук! Ај на рамо и носи! Што знаат Азијци шо се две куќи, стави на грб и носи! Шегата на страна Секоја Чест за луѓево. Извонредна хармонија и синхронизација на баткиве. Џоа Мравки се! https://www.youtube.com/watch?v=deM1CIezhfcСмеј се секој ден
loading...