Гол со пета меѓу ноги! Јухууууу! Какво мајсториште! Браво батка!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Rikardinjo.jpg?fit=300%2C168https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Rikardinjo.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортФудбалГол со пета меѓу ноги! Јухууууу! Какво мајсториште! Браво батка! https://www.youtube.com/watch?v=aESmySABHtwСмеј се секој ден
loading...