Ова возило како да лета! Шо велите? Погледнете!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-1105.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/hqdefault-1105.jpg?resize=105%2C70AleksandarАвтоАвтоОва возило како да лета! Шо велите? Погледнете! https://www.youtube.com/watch?v=9-9uzLBtMtYСмеј се секој ден
loading...