Ристо влегува дома и гледа Блажо врз негова Мара:
– Блажо, што правиш бе?!
– Слушам музика!
Ристо решил и он да проба. Легнал врз Мара, го ставил увото на цицката ама ништо не може да чуе, и вика:
– Блажо бе, ништо не се слуша!!!
– Ами како сакаш да чуеш бе Ристо, кога ја немаш ставено антената!!!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Стрип-.jpg?fit=400%2C280https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Стрип-.jpg?resize=105%2C70AleksandarВицовиХуморVicovi,ВицРисто влегува дома и гледа Блажо врз негова Мара: - Блажо, што правиш бе?! - Слушам музика! Ристо решил и он да проба. Легнал врз Мара, го ставил увото на цицката ама ништо не може да чуе, и вика: - Блажо бе, ништо не се слуша!!! - Ами како сакаш да чуеш бе Ристо,...Смеј се секој ден
loading...