Роберт Де Ниро во разговорот со новинарот за еден Британски весник изјави дека – Србија иако е една од најмалите држави во европа најмногу настрадала од европа и остатокот од светот во бомбардирањето од 1999 година.

Де Ниро оговараше на прашањето

Што е за вас најголема неправда во Европа после Втората Светска Војна?

Бај  уеј ќерката на Роберт се вика Дрина а самиот Де ниро има убави спомени од СФРЈ кога во 1971 бил на патување и тогаш се разболел меѓутоа едно семејство од Ниш се грижело за него и му ја покажало балканската гостопримливост на актерот кој тогаш бил анонимец.

Овој гест Роберт никогаш не го заборавил!

 

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Роберт-Новак.jpg?fit=900%2C608https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Роберт-Новак.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРоберт Де Ниро во разговорот со новинарот за еден Британски весник изјави дека - Србија иако е една од најмалите држави во европа најмногу настрадала од европа и остатокот од светот во бомбардирањето од 1999 година. Де Ниро оговараше на прашањето Што е за вас најголема неправда во Европа после Втората...Смеј се секој ден
loading...