Секоја чест за меѓусебното почитување и дружбата!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ronaldo-Mesi-1.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ronaldo-Mesi-1.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортФудбалСекоја чест за меѓусебното почитување и дружбата! https://www.youtube.com/watch?v=UZPvYj7DikQСмеј се секој ден
loading...