Прво и намигнуваше, потоа и велеше ќе и се јави на телефон и на крајот од тренингот …

Абе Роки опасно швалериште си!

 

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Роналдо-бакнува.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Роналдо-бакнува.jpg?resize=105%2C70AleksandarСпортФудбалПрво и намигнуваше, потоа и велеше ќе и се јави на телефон и на крајот од тренингот ... Абе Роки опасно швалериште си! https://www.youtube.com/watch?v=dLHvtchyHv4  Смеј се секој ден
loading...