Вакво нешто многу ретко се гледа на боречките терени! Каков атлета! Секоја Чест!

https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Salto-Borac-Rusin.jpg?fit=480%2C360https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Salto-Borac-Rusin.jpg?resize=100%2C70AleksandarСпортСпорт,ТепачкаВакво нешто многу ретко се гледа на боречките терени! Каков атлета! Секоја Чест! https://www.youtube.com/watch?v=OTRdu8-01IIСмеј се секој ден
loading...