Кобајаги еден на еден ќе се тепаа ама кога тепачката почна веднаш двајцата други Чеченци се пуштија на Русинот арно ама …

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Rusin-Cecenci-Tepacka.jpg?fit=427%2C240https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Rusin-Cecenci-Tepacka.jpg?resize=100%2C70AleksandarРиалРусија,ТепачкаКобајаги еден на еден ќе се тепаа ама кога тепачката почна веднаш двајцата други Чеченци се пуштија на Русинот арно ама ... https://www.dailymotion.com/video/x4fdqeo_rus-i-3-cecena-na-ulici_funСмеј се секој ден
loading...