Блескав светлечки објект создаде паника над брегот во Калифорнија.

Имено се работело за делови од руска ракета СЛ4 која ја носела беспилотното свемирско летало Прогрес.

Како и да е Американците ги наполнија гаѓите. На почетокот мислеа оти е метеор за да потоа дознаат дека е Руска направија!

 

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/ruska-raketa.jpg?fit=600%2C368https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/ruska-raketa.jpg?resize=105%2C70AleksandarРиалРусијаБлескав светлечки објект создаде паника над брегот во Калифорнија. https://www.youtube.com/watch?v=tNFavV3AD_s Имено се работело за делови од руска ракета СЛ4 која ја носела беспилотното свемирско летало Прогрес. https://www.youtube.com/watch?v=1Z6ZHRqaVgY Како и да е Американците ги наполнија гаѓите. На почетокот мислеа оти е метеор за да потоа дознаат дека е Руска направија!  Смеј се секој ден
loading...