Ова Русиве му доаѓаат како модерни Спартанци! Што велите? Ако за нешто се добри тоа сигорно е Воената индустрија!

Рускиот Тајфун може и на Кеопсовата Пирамида да се качи! Видео!https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/download129.jpg?fit=259%2C194https://i0.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/download129.jpg?resize=105%2C70AleksandarАвтоАвто,РусијаОва Русиве му доаѓаат како модерни Спартанци! Што велите? Ако за нешто се добри тоа сигорно е Воената индустрија! https://www.youtube.com/watch?v=BKphZdOGoLkСмеј се секој ден
loading...