Руси да не се рчнеш со нив. Адервајз си наебал!

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ruski-Tenk-Sirija.jpg?fit=1024%2C576https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ruski-Tenk-Sirija.jpg?resize=105%2C70AleksandarТехноТехноРуси да не се рчнеш со нив. Адервајз си наебал! https://www.youtube.com/watch?v=UdR3aLZgQvAСмеј се секој ден
loading...