Мажјаците се тешки до 90 кг. Ги користат најчесто во лов за мечки. Многу с еинтелегентни и затоа се тешки се дресура. Особено се нетрпеливи према непознати затоа се веројатно и најдобрите чувари на домот! Шо велите?

https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ruski-Planinski-Kucinja.jpg?fit=1024%2C576https://i2.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/Ruski-Planinski-Kucinja.jpg?resize=100%2C70AleksandarАнималсАнималс,РусијаМажјаците се тешки до 90 кг. Ги користат најчесто во лов за мечки. Многу с еинтелегентни и затоа се тешки се дресура. Особено се нетрпеливи према непознати затоа се веројатно и најдобрите чувари на домот! Шо велите? https://www.dailymotion.com/video/x4bmsna_ogromni-psi-u-rusiji_newsСмеј се секој ден
loading...